Онлайн букмейкъри » Bet365 » Мобилно приложение

Bet365 Мобилно приложение за Android и iOS: Преглед

Когато решите да залагате онлайн, е много вероятно да използвате мобилните си устройства, а не компютрите. Тази тенденция е налице от няколко години и онлайн букмейкърите са напълно наясно с нея. Поради тази причина една от основните им задачи е да адаптират сайтовете си към широк спектър от мобилни устройства, както и да разработват мобилни приложения, ако още не са го направили. Като се има предвид, че Bet365 е изключително известен букмейкър със значителни ресурси, не сме изненадани, че е разработил страхотна мобилна версия на сайта си за мобилни устройства, както и че приложението, което можете да изтеглите от сайта им, е страхотно. Ще разберете как онлайн залаганията търсят телефона ви и как работи неповторимото Bet365 Мобилно приложение в тази статия, така че да започваме!

Bet365 Мобилна версия на сайта

Всеки път щом отворите даден сайт през вашето мобилно устройство, обикновено получавате различен изглед от този през вашия компютър. За да бъде вашето изживяване максимално приятно, уеб страниците се оразмеряват спрямо резолюцията на вашия екран. Така те отговварят на спецификациите на вашето устройство и на редица други функции. Много добър пример за това е мобилната версия на уебсайта на Bet365. Това е един хазартен оператор, известен из цял свят. Достъпът до мобилната версия на сайта им е изключително лесен, макар да има някои разминавания в различните операционни системи.

Генерално, би трябвало винаги да се отвори мобилната версия, щом заредите официалния уебсайт на букмейкъра през вашия мобилен браузър. Уверяваме ви, че отварянето на уесбайта на букмейкъра през телефона ви по нищо няма да се различава от неговата десктоп алтернатива. Мнозина потребители даже предпочитат мобилните версии, понеже съдържанието и менютата на платформата са доста по-добре събрани в тях.
Bet365 мобилно приложение

Как да изтеглите иновативното Bet365 мобилно приложение за Android и за iOS

Bet365 е един от най-добрите сайтове за мобилни залагания на целия пазар в България и доли в цяла Европа. И към момента на писане, можете да изтеглите приложението както за операционни системи iOS, така и за Android. Ето какво трябва да направите за всеки:

Приложение за iOS

  1. Напишете „bet365“ в търсачката на Apple – App Store
  2. Потърсете съответното приложение за желания от вас продукт
  3. Натиснете бутона за инсталиране
  4. Въведете подробности за Apple ID, за да разрешите инсталирането
  5. Отворете приложението, когато сте готови

Приложение за Android

Изтеглянето на търсеното Bet365 мобилно приложение за телефон с ОС Android e малко по-сложно. Това се дължи на факта, че от Google наложиха санкции на хазартните приложения с реални пари. Следователно, няма да откриете нито едно букмейкърско приложение вв познатия ни Google Play Store. За целта, ще трябва да изтеглите апликацията директно от официалния сайт на Bet365, както следва:

  1. Посетете началната уебстраница на bet365 от вашето мобилно устройство
  2. Потърсете връзката към приложението за Android
  3. Докоснете връзката и изтеглете .APK файла
  4. Разрешете системните промени и изчакайте инсталацията да завърши
  5. Отворете приложението и влезте в него/регистрирайте се

Имайте предвид, че понякога описаното Bet365 мобилно приложение може да вви зарадва с някои ексклузивни мобилни оферти за текущи и за нови играчи. Това не е така към момента на писане, но си струва да внимавате за тези флаш промоции, когато стигнете до изтеглянето на приложението.
bet365

Изисквания и съвместимост за изтегляне

Тъй като мобилното приложение на Bet365 е достъпно както за iOS, така и за Android устройства, е интересно да се види сравнение между платформите. Понякога приложенията за залагания могат да бъдат големи, което означава, че може да се наложи да освободите място, преди да ги изтеглите. Таблицата по-долу показва ясно изискванията, на които играчите трябва да отговарят, преди да получат приложението Bet365:

Операционна система Софтуерни изисквания Размер на файла
Android 4.1 или по-нова 19 MB
iOS 12.0 или по-нова 35.3 MB

Както можете да видите, има доста значителна разлика в размера на приложението за устройства с Android и iOS. Това обаче обикновено е така. Докато App Store и Google Play Stores са най-често срещаният начин за намиране на връзки за изтегляне, играчите могат да получат достъп и чрез мобилния сайт на Bet365, както споменахме и по-горе.

Производителност на мобилното приложение на Bet365

Bet365 гарантира, че приложението им за залагания работи добре по всяко време. Последно актуализиран през октомври 2020 г., няма проблеми или разочароващи изчаквания, за които потребителите да се притесняват. Придвижването между различните пазари и функции е бързо, докато специалната страница за залагания на живо на приложението се актуализира само за броени секунди. Дори в пиковите часове по време на важни спортни събития няма да изпитате изоставане или лагове.

Разбира се, играчите трябва да имат добра Wi-Fi връзка или мобилни данни, за да могат да разглеждат пазари и да виждат променящите се коефициенти. Приложението е достъпно и на 20+ различни езика, включително български, английски, немски и испански. Приложението се предоставя от Hillside (New Media) Limited, което е и самото търговско име на Bet365.

Bet365 мобилно приложение: Платежни методи

В приложението са налични голям брой методи за плащане. Включително банкови карти, електронни портфейли и банков превод, всички са напълно сигурни и безплатни за използване. В повечето случаи минималните суми за депозит са в размер на 10 лева, като могат да достигат до 20 000 лева. Всички методи на плащане позволяват незабавни депозити, докато тегленето може да отнеме между 1 – 10 работни дни. Струва си да се отбележи, че някои платежни методи не са валидни за получаване на началния бонус на Бет365. Таблицата по-долу предоставя ясна разбивка на методите на плащане, достъпни за мобилните клиенти на Bet365 в България:

Метод Минимален депозит Минимално теглене Време / Теглене
VISA/Electron/Mastercard/Maestrocard 10 лева 20 лева От 2 до 3 дни
Easypay 10 лева 20 лева До няколко часа
Epay.bg 30 лева 20 лева До няколко часа
Cashterminal 10 лева
Банков превод 200 лева 75 лева От 3 до 10 дни
Apple Pay 10 лева
Skrill 10 лева 10 лева До няколко часа
Skrill 1-Tap 10 лева 10 лева До няколко часа
Neteller 25 лева 25 лева До няколко часа
Paysafecard 10 лева 10 лева До няколко часа

Заключение

Мобилното приложение на Bet365 предлага всичко, от което клиентите на мобилните залагания биха могли да се нуждаят. Независимо дали става въпрос за всеизвестното Bet365 мобиллно приложение за Android или алтернативата му за телефони с iOS, ще срещнете най-различни пазари и функции. Приложението гарантира, че всички залози се правят безопасно чрез строги мерки за сигурност. Междувременно услуги, включително отллична поддръжка на клиенти и широк набор от платежни методи, също са лесно достъпни по всяко време. Така че, не забравяйте да проверите приложението сами, като ако сте нов клиент, може да се възползвате от щедрия начален бонус, използвайки нашия Bet365 Бонус Код!