Онлайн букмейкъри » Училище за Залози

Училище за Залози

Много играчи все още вярват, че спортните залози са един от най-добрите начини за бързо и лесно трупане на големи суми пари. Истината обаче не е точно такава. Ако нямате добра стратегия и необходимите познания при поставянето на спортни залози, вашите печалби ще бъдат на произволен принцип. Но не само. Те ще са редки и дори, когато ги има, бързо ще губите парите, които сте инвестирали. Е, не се тревожете. Ние сме тук, за да ви помогнем да увеличите шансовете си за печалба. За тази цел, ще ви запознем с нашето иновативно Училище за Залози!

В този раздел – Училище за залози, ще ви запознаем с всички основи на спортните залагания и с най-рентабилните стратегии. Ще ви дадем съвети, ще научите терминологията, ще видите разликите между привидно сходни опции и пазари за залагане, както и много други полезни неща. Всичко, което трябва да направите, за да сведете до минимум загубите на вашите фишове, ще намерите е да разгледате материалите и статиите, налични в този раздел. Прочетете ги внимателно и ви пожелаваме много успехи!

Започнете с най-важните неща

Терминология на залаганията

Ако сте новобранци в хазартната сфера, може да имате усещането, че съществува съвсем нов език, когато става въпрос за онлайн спортни залагания. От части сте прави. Ето защо ние сме синтезирали целия сложен „жаргон“, който ще трябва да знаете, за да започнете. Ще звучите като професионалист за нула време!

Как работят спортните залагания

Чрез статиите в нашата платформа ще ви преведем през всичко, което трябва да знаете за това кое как работи – за вас и за букмейкъра. Как се изчисляват коефициентите? Как да използвате знанията, за да победите букмейкърите? Преди да започнете, разберете всичко за това как работят спортните залагания и защо работят по този начин.

Как да станете успешен спортен залагащ

Ако се интересувате от това да станете по-успешен спортен залагащ, тогава трябва да знаете какво да правите. Залагането за печелене на пари изисква време, търпение и упорита работа. С наша помощ ще покриете всички тези стъпки за отрицателно време.

Как се прави залог

Първото нещо, което трябва да знаете, за да започнете пътуването си, е как да направите залог. Може да звучи просто, но грешките могат да се появят още при първото препятствие. Нашата платформа ще ви преведе през процеса на това как да направите залог, без да допускате излишни грешки.

Различните видове пазари, които ще намерите

Едно от най-объркващите неща при правенето на залог са различните видове налични пазари. Те могат да бъдат много объркващи. От прости залози за Краен победител в мача до двупосочни, залози от типа ПОД / НАД, Хендикап залози и други. Лека полека ще ви преведем през всички най-известни видове залози и пазари, за да сте наясно на какво рискувате парите си.

Единични залози

Ако сте начинаещ в залаганията – или предпочитате по-проста стратегия, тогава единичните залози са добър вариант. Просто трябва да предвидите резултата от едно събитие.

Acca (Акумулаторни) залози за начинаещи

Ако искате да опитате малко по-рискова стратегия, за повече пари, тогава acca зазолозите (акумулаторни залози) са правилният подход. Тук залагате на изхода от редица събития и за да спечелите, трябва да познаете всеки един резултат. Това е популярен вид залог, тъй като могат да се правят големи пари.

Антепост залози

Често, ако искате да получите най-добрите коефициенти, трябва да направите тези залози възможно най-рано. Антепост залозите представляват дългосрочни залози. Можете да получите по-добри коефициенти, но има и по-големи рискове нещо да се случи, което да повлияе на резултата междувременно. Добър пример за антепост залог е изборът на краен победител в даден турнир, преди самото събитие да е започнало

Арбитражни залози

При този тип залози залагате на всички възможни изходи в различни букмейкъри на коефициенти, които биха ви гарантирали печалба. Това обаче е рискована стратегия и трябва да знаете всичко за нея, преди да потопите пръста си. Определено не е за начинаещи в сферата на спортния хазарт.

Азиатски хендикап залози

Ако има явен фаворит, който играе аутсайдер, е трудно да се намери някаква стойност в залога понеже поставянето на залог на победител няма да ви донесе на практика нищо, а залагането на аутсайдера е чиста загуба на пари. Е, тук на помощ идва азиатския хендикап. Научете повече за залозите от типа азиатски хендикап ето тук.

Обяснение на пазара ПОД / НАД

Ако смятате, че мач/събитие ще бъде толкова близо, че не можете да го предвидите, тогава защо не изпробвате стратегията ПОД  ? НАД. В нея ще трябва да решите колко голове/рунда/сетове и т.н. ще има, без значение кой ще бъде победител.

Кеш-Аут залози

Една много популярна функция, споделяна от много букмейкъри, е възможността да изтеглите парите си и да прекратите залога, докато можете. Тази функция се нарича Кеш-Аут. Тя може да бъде много привлекателна, ако ударите скърцащо време и видите натиск в последната минута.

Залози на Живо

Ако сте човек, който обича да залага на момента и разбира от дадения спорт, тогава залозите в реално време са идеални за вас. Прогнозирайте кой ще вкара следващия гол или кой ще бъде изгонен? Пазарът може да предложи големи шансове и страхотни пари, ако знаете какво правите.

Често задавани въпроси за нашето Училище за залози

1. Трябва ли да се регистрирам някъде, за да участвам в училището за онлайн залагания?

Не, не е необходимо да се регистрирате никъде, за да бъдете част от нашето училище за залози. Нашата платформа е напълно безплатна. След като „завършите“ нашето онланй училище, ви препоръчваме да разгледате нашите предложения с най-дпбрите букмейкъри в България, за да можете да започнете на най-доброто място за вас.

2. Ще започна ли да печеля, след като завърша вашето училище за залози?

Не, не можем да гарантираме, че ще започнете да печелите. Това, което можем да ви обещаем е, че нашите материали ще ви дадат по-стабилна основа, над която да започнете да надграждате. Също така е важно да се подчертае, че дори с повишени познания никога не трябва да залагате повече пари, отколкото можете да си позволите да загубите. Вашият основен интерес, когато залагате онлайн, трябва да бъде да се забавлявате, тъй като много малък процент играчи си отиват с дългосрочни печалби.