Онлайн букмейкъри » Mеждународен

Най-добрите букмейкъри за българите в чужбина

По една или друга причина, напоследък все повече българи заминават в чужбина в търсене на по-добър живот. Това са предимно млади и надъхани хора, които заминават да работят в други страни. Много от тях обаче остават там за постоянно. Разбира се, голям процент от остававщите търсят някакво забавление и изборът им много често се свежда върху спортните залагания, предлагани от редица онлайн букмейкъри.

В чужда страна е доста трудно да се намери надежден букмейкър. Ние обаче ще се опитаме да ви помогнем с това. По-долу е даден списък с най-надеждните международни букмейкъри, работещи в дадена страна. Представеният тук списък от спортни хазартни оператори представлява резултат от внимателен подбор и разчита на основните характеристики на един букмейкър. Например, препоръчваме сайтове за залагания с щедри бонуси и добра репутация. Също така, редица българи споделят мнения за изброените букмейкъри, чрез които ние градим нашата цялостна и финална оценка. Ето списък с най-добрите сайтове за залагания за 2022 г.:

Англия

букмейкъри в АнглияОбединеното кралство се счита за родното място на съвременния букмейкърски бизнес. Тази индустрия на Острова може да се похвали с най-големия оборот от всички останали регионални пазари – повече от 10 милиарда паунда. Британските букмейкъри все още редовно се нареждат сред най-богатите и успешно развити платформи в света. Най-вероятно много от тях са ви познати от различни спонсорски кампании. Част от имената включват Bet365, William Hill, Pinacle, Betfair, 888 sport. Тези компании са представители на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия.

Германия

ГерманияЗалаганията в най-богатата европейска държава се базират на редица ограничителни мерки. Букмейкърският бизнес модел в Германия има своите специфики. Факт е, че букмейкърите в тази страна трябва да получат разрешение за извършване на хазартна дейност, което включва различни условия, ограничения и изменения от държавата. Забранено е да се работи без лиценз, а нарушителите са изправени пред съдебни дела и милиони глоби. Но и друг факт е, че през юли 2021 година страната промени своето хазартно законодателство, позволяващо на мнозина чужденци, живеещи  Германия, да правят свободно залози, включително и немалкият процент българи!

Най-добрите европейски сайтове за залози през 2022

Онлайн пространството за спортни залагания определено расте с пълни сили. Броят на европейските сайтове за спортни залагания се увеличава с всеки изминал ден и е невъзможно да опитате всеки един от тях. За ваше улеснение ние проучваме пазара щателно, за да можем да подберем и да ви представим само най-добрите букмейкъри от масата хазартни платформи,. Затова спокойно можем да кажем, че най-добрите букмейкъри в Европа през 2022 г. си остават Bet365, BetWinner, 22bet и Unibet.

Критерии, по които избираме нашите онлайн букмейкъри

КритерииИма две основни причини повечето хора да правят онлайн залози.

Първо, защото го намират за нещо вълнуващо и забавно. Другата причина е, че могат да се спечелят доста добри печалба от това, стига да поставим своите залози правилно. Участието във всяка дейност за залагане включва депозиране на пари в букмейкър. Затова трябва внимателно да избираме букмейкъра.

В Европа много букмейкъри предлагат онлайн платформи за залагания. Повечето от тях са надеждни и вече имат утвърдена репутация в бранша. Все пак трябва да направим проверка на всеки от тях, особено на този, в който решим да депозираме. Когато избирате на кой букмейкър да се доверите за спортни залагания, се сетете за тези критерии, за да сте сигурни, че избирате и влагате своето доверие и пари в правилната платформа:

#1 Репутация

Преди да се регистрирате в конкретен букмейкър и да депозирате значителна сума в платформата, първо трябва да направите щателно проучване. Важно е да проверите репутацията му в индустрията. Би било най-добре да запомните, че най-добрите букмейкъри винаги идват с добри клиентски отзиви. Затова се препоръчва да потърсите и прочетете някои отзиви и коментари за букмейкъра, на който сте се спрели.

#2 Лицензи

Тъй като участието в залагания и хазарт включва парични транзакции и подаване на лична информация, трябва да се уверите, че букмейкърът, в който сте избрали да участвате, има лицензи за работа, одобрени и издадени от официалните регулатори на хазарта. По този начин ще имате някой, до когото можете да изпратите оплакванията си, когато възникне проблем с измама между вас и избрания от вас букмейкър.

В Европа повечето букмейкъри са одобрени от Комисията по хазарта на Обединеното кралство, която е изпълнителна неведомствена публична агенция на правителството на Обединеното кралство. Тя регулира закона за хазарта, залаганията и хазарта във Великобритания. Според Комисията по хазарта на Обединеното кралство букмейкърът трябва да притежава някои или всички от следните 4 вида лицензи:

  • Оперативен лиценз
  • Личен функционален лиценз
  • Лиценз за управление
  • Лиценз за помещения

#3 Методи за депозит и теглене

Когато се регистрирате в букмейкър и участвате в онлайн спортни залагания, ще трябва да предоставите финансовата си информация за това какви средства и чрез какъвв метод искате да депозирате и да изтеглите парите си, когато спечелите залог.

Някои букмейкъри използват само кредитни карти, дебитни карти и банкови преводи в своите транзакции, докато други предлагат редица съвременни платежни методи, като Skrill, Neteller, Paysafecard и PayPal. Когато избирате вашия букмейкър, уверете се, че избирате такъв, който предлага удобен за вас платежен метод.

#4 Достъпност и функционалност на уебсайта

Тъй като залаганията се извършват в онлайн пространството, като се използва само вашето мобилно устройство и интернет връзка, уверете се, че онлайн букмейкърът, който ще изберете, има уеб страница или приложение, което е едновременно достъпно и функционално. Не искате да играете на платформа, която внезапно ще спре да работи, докато навигирате по нея.

#5 Промоции и бонуси

Преди да си направите регистрация в конкретен онлайн букмейкър, се препоръчва да сравните всички промоции и бонуси, които конкуренцията предлага. Така ще разберете кой има най-доброта бонус оферта, на която ще можете да се насладите. Ако намерите букмейкър, който предлага промоции за Cash-Out, множество застраховки, завишени коефициенти, програми за лоялност и много други, той може да е най-добрият избор за вас.

#6 Предлагани продукти и услуги

Знаете точно на кой спорт и пазар искате да заложите, така че не губете време да се регистрирате в букмейкър, който има ограничено покритие на спорта и неговите шампионати. Изберете този, който предлага разширена гама от продукти и услуги за залагания. Преди да се регистрирате, препоръчително е да разгледате уебсайта им, за да знаете списъка с услугите за спортни залагания, които предлагат.

#7 Клиентска поддръжка

Винаги ще има момент, в който ще взаимодействате с екипа за поддръжка на клиенти на избрания от вас букмейкър, за да си разрешите даден проблем или да получите отговор на някой ваш въпрос. В този ред на мисли, трябва да се уверите, че букмейкърът, в който ще се регистрирате, има приятелска, достъпна и отзивчива поддръжка на клиенти.

Трябва да сте придирчиви, когато търсите онлайн букмейкър, за да сте сигурни, че както вие, така и цялата информация, която разкривате, са в безопасност. Посочените по-горе фактори са само няколко от дългия списък с неща, които трябва да имате предвид, когато избирате онлайн букмейкър. Уверете се, че сте проверили всеки един от тях, за да сте законно в безопасност, когато залагате.

Ние от OnlineBukmeikari Ви уверяваме, че стриктно следим за тези критерии във всеки един букмейкър, на когото правим ревю. В този ред на мисли, в нашата платформа ще откриете само качестви хазартни платформи, в които ще сте в безопаснот и ще можете да се насладите на вашето хазартно приключение!

Видове бонуси

Видове бонусиКато за финал, смятаме, че е редно да ви запознаем с различните видове бонуси, които чуждестранните букмейкъри предлагат и които трябва да търсите в една хазартна платформа! Тази тема е изключително голяма, така че ще споменем само най-често срещаните видове бонуси, които всеки себеуважаващ се букмейкър трябва да има в своето промоционално портфолио.

Бонуси за регистрация (Начален бонус)

От всички бонус оферти в наши дни, бонусът за регистрация е този, който се присъжда най-често на спортните залагащи. Обикновено бонусът за регистрация е процент между 100% и 200% от първия депозит на играча. Просто казано, депозит от 100 Евро, който идва със 100% бонус за регистрация, означава, че вашият банкрол започва с 200 евро като началнаа сума. Разбира се, този тип бонуси идват със своите ограничения и условия, които ще трябва да спазите. Те включват определена сума, която ще трябва да се развърти, минимален коефициент и т.н. Поради тази причина ви съветваме винаги да четете внимателно дадена оферта, преди да я приемете!

Специални (сезонни) бонуси

Този тип промоционални оферти обикновено се оказват най-доходоносни за играчите. Най-често този тип бонус се присъжда от букмейкъра на потребителите по реме на големи спортни събития като например Световното първенство по футбол, Олимпийските игри и др.

Бонус Безплатен залог

Друга популярна награда за играчи идва под формата на оферта за безплатен залог. Този бонус има фиксирана стойност, прикрепена към него и може да се използва най-често само и единствено за направата на спортни залози. Част от букмейкърите с най-висок рейтинг, които ще откриете в нашата платформа, предлагат бонус оферти за безплатен залог при регистрация или като награда за благодарност. Най-често тези безплатни залози са насочени към футболната или баскетболната ниша.

Бездепозитни бонуси

Без съмнение лидерът на онлайн бонус офертите е бонусът без депозит. Онлайн букмейкърите предлагат тези награди от време на време, за да убедят залагащите да тестват тяхната платформа или по време на големи събития като награда за признание към играча. Офертите за бонус без депозит винаги имат много високи проценти на преобръщане, заедно с много ограничения. Те обаче са ценни, особено ако искате да изпробвате нов уебсайт за спортни залози без да рискувате собствените си финанси.