Най-добрите букмейкъри в Англия

Обединеното кралство е една от най-добрите държавви, особено ако сте привърженик на спортните залози. Англия е известна с факта, че предлага на потребителите най-добре развития пазар за спортни залози  целия Европейски съюз. Може да се каже, че само Германия им е конкуренция в това отношение. Тук идва и първата страхотна новина –  българите могат да се регистрират напълно безпроблемно във всички най-добри букмейкъри в Англия! Взимайки под внимание страхотното хазартно законодателство, което страната предлага, българите могат без проблем да се възползват от всички функции и екстри, като англичаните. Понеже сме наясно, че времето е доста ценен актив, в следващите няколко параграфа сме събрали всичката важна информация за тези букмейкъри в Англия, включително и интересни факти, които трябва да знаете. Искате още днес да направите вашите залози? Е, какво чакате? Прочетете нашата статия и се отправвете към най-добрия за вас английски онлайн букмейкър!

БукмейкърБонус
1£100 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
2£40 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
3£30 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
4£30 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
5£15 бонус за добре дошъл

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
6£30 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
7£10 бонус за добре дошъл

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт

История на хазарта в Англия

Залаганията във Великобритания се появяват, с покачване на популярността на конните надбягвания. Това се случав през 17 – 18 век. Тогава те са съществували под формата на двойка между зрителите на пистата. Хората са се опитвали да разберат кой е най-добрият „прогнозист“. Години по-късно, край залагащите започват да обикалят различни мъже с малки тефтери – първите букмейкъри в Англия, събиращи залозите.

Това продължава до средата на 19 век, когато букмейкърите в Англия достигат ново ниво. Тогава Левиатан Дейвис и Фран Суиндел създадоха първото подобие на пункт за залози в Лондон. Дори са издавали специални брошури с коефициенти. От този момент нататък хазартни пунктовве започват да се отварят в цяла Великобритания. В края на същия век е основан Ladbrokes – един от най-старите действащи букмейкъри в Англия и в света.

До средата на 20-ти век целият букмейкърски бизнес в Кралството работи нелегално. Едва през 1961 г. е легализиран. Оттогава букмейкърите могат да работят тихо, без страх от данъчната служба или полицията. До средата на 60-те години в Обединеното кралство е имао повече от 10 000 букмейкъри. През 1986 г. на букмейкърите бивав разрешено да рекламират дейността си. Най-богатите компании като William Hill, Betfred и Ladbrokes се възползват умело от тази възможност и определено затвърждават позициите си на пазара. В момента най-успешните онлайн букмейкъри в Англия печелят над 100 милиона долара годишно.

Закони за хазарта в Англия

букмейкъри в АнглияНай-голямото предимство на българите, живеещи или искащи да правят залози в различни онлайн букмейкъри в Англия, са добре съставените хазартни закони. Ако този фактор някога ви е спирал от регистрация в конкретен български букмейкър, то бъдете сигурни, че същото притеснение няма да имате с великобританските.

В наши дни, британският пазар за залози се контролира от реномирана организация регулатор – Комисията по хазарта (UKGG). Тази агенция издава разрешения за предоставяне на наземни и онлайн услуги в хазартния бизнес под формата на различни лицензи. Получаването на такъв лиценз не е лесна задача. Освен това по-голямата част от финансовите разходи на компанията трябва да отговарят на редица изисквания, за да пасне всичко в законовата рамка на страната. Например, само тези оператори, чието оборудване се намира директно в Обединеното кралство, могат да получат лиценз за работа от UKGG.

Този орган се придържа към много високи стандарти за лицензополучателите и изисква всички сайтове за залагания в Обединеното кралство да бъдат социално отговорни; не приемайте залози от играчи на възраст под 18 години и забранявайте залозите от тези, които са използвали функцията за отговорна игра GAMSTOP.

Регистрация в различните букмейкъри в Англия

За да си направите регистрация в някой конкретен английски букмейкър, ще трябва да притежаввате статут на пребиваване в Обединеното кралство. В случай, че го имате, ще можете да се възполлзвате от сички предимства, които хазартните оператори предлагат на своите местни жители. Много е важно да притежавате постоянен адрес в Англия, заедно с документ, доказващ го. Букмейкърите налагат тези изисквания, понеже чрез тях както те, така и местните регулаторни органи, следят кой точно взима участие в тези хазартни игри. По този начин те успяват да създадат безупречна законова рамка, защитававща всички потребители от всякакви злоупотреби от страна на хазартните оператори.

Платежни методи в Обединеното кралство

Платежни методи в Обединеното кралствоОколо 90% от потребителите, които залагат в сайтове за хазарт в Обединеното кралство, депозират пари в сметките си чрез директен банков превод, дебитни карти или чрез електронни портфейли. Интересно е, че мобилните методи за плащане като Boku и Apple Pay също стават все по-популярни. Най-популярният електронен портфейл сред британските онлайн букмейкъри определено е PayPal. Paysafecard, Skrill и Neteller също са доста добри алтернативи, които всички букмейкъри в Англия предлагат. Що се отнася до дебитните карти, Visa и Mastercard очакввано остават на първо място. Но кредитните карти не могат да се използват за попълване на игралната сметка. Ако пък се интересувате по-специално от Bitcoin или други криптовалути – те са технически приети. Хубаво е да знаете обаче, че те не се препоръчани от UKGC. Именно поради тази причина, много малко британски хазартни оператори ги предлагат като платежен метод.

По правило британските играчи със сигурност избират онези методи за депозит, които ще им помогнат да преминат през гладък и по-лесен процес на проверка. Повечето букмейкъри в Англия, заедно с документ за самоличност със снимка и доказателство за адрес, молят играчите да им предоставят и идентификационен номер за плащане. Ето защо е по-добре да избягвате регистрацията с чужда банкова карта, тъй като най-вероятно ще бъдете помолени да изпратите допълнителна документация за потвърждаване на личната ви карта. Внимавайте какви данни въвеждате, като се регистрирате, и винаги проучвайте добре какво изисква избраният от вас букмейкър.

Най-популярните спортове за залог в Англия

Футбол

ФутболБританските букмейкъри се занимават предимно с 4-5 спорта. Основният фокус, разбира се, пада върху футбола. Това не е изненадващо, особено знаейки, че Англия се счита за прародител на този спорт. Тъй като повечето мачове от британския футболен график започват в 15:00 часа в събота (тяхно време), потребителлите могат да се нарадват на много залози – подкрепящи пазари, като от това кой отбор ще спечели определен мач – до това дали и двата отбора ще отбележат гол в мача. И тъй като футболът се провежда в професионалната британска пирамида всеки ден, играчите са разглезени от избор, когато залагат на националния спорт на Обединеното кралство, което го прави огромна част от културата на залаганията.

Конни надбягвания

Конни надбягванияБританците обаче не живеят само с футбол. Те обръщат много внимание на конните надбягвания и кучешките надбягвания. Конните надбягвания са истинска страст на британците. Букмейкърите традиционно открояват като основни най-интересните събития от „надпреварата“. Фокусът е основно върху британските състезания, но обхваща и надбягванията в Австралия, САЩ, Хонконг и други страни.

Изграждането на печеливш множествен залог може да донесе значителни награди за играчите, а в сферата на конните надбягвания залозите Lucky 15 и Lucky 31 са неразделна част от популярността на спорта. В допълнение, непредсказуемостта на конните надбягвания го прави печеливш дори и за най-небрежен ентусиаст на спортни залагания и има нещо, което се предлага за всички нива на играчи със залагания на конни надбягвания.

Голф

ГолфВъпреки че като спорт за играене голфът може да не е за всеки, той продължава да бъде един от най-популярните спортове в спортния календар на Обединеното кралство. Основната причина за привлекателността на голфа сред играчите са коефициентите. Всяко голф събитие може да бъде спечелено от привидно всеки играч на полето. Тоав е така понеже професионалистите по голф играят срещу игрището, а не един срещу друг.

Освен това, със събитията по голф на Европейските турнири и PGA Tours шампионатите всеки уикенд, играчите наистина са разглезени от избор, когато залагат на голф.

В Обединеното кралство Open Championship е водещото събитие, което се провежда всеки юли, но с много други ключови събития в графика за голф, провеждани също на Острова, голфът играе неразделна роля в спортната ДНК на Обединеното кралство.

Други спортове

Крикетът също е един от ключовите спортове на Британска Колумбия. Тестовите съвпадения традиционно се събират от „милиони банки“. Подобна е ситуацията и с ръгбито. Този спорт също е обожаван в Англия. Тенисът и традиционният британски снукър и голф също са добре покрити от всички хазартни оператори.

Като цяло пазарите и спортовете, предлагани от букмейкърите в Англия, не се различават много от предлаганите опции от българските онлайн букмейкъри. Разбира се, и при тях се покриват спортове като баскетбол, хокей и волейбол. Но едно е ясно – твърде много внимание се обръща на ръгбито, крикета и конните надбягвания. В български и европейските хазартни платформи тези дисциплини не са толкова широко разпространени, колкото в Кралството.

Между другото, по подразбиране букмейкърите в Англия използват дробен формат на коефициентите. Повечето от тях обаче имат специален превключвател, с който можете да получите обичайните за всички нас десетични коефициенти, така че това не е нещо, за което да се притеснявате.