Онлайн букмейкъри » Коефициенти » Шампионска лига

Шампионска лига: Коефициенти и прогнози за победител

Ако сте запален футболен фен, Шампионска лига е едно от най-престижните футболни състезания, където можете да печелите както от знанията си, така и от късмета си. Всички най-популярни букмейкъри в света предлагат множество опции за залагане на това състезание на УЕФА. Поради тази причина ние ще направим всичко възможно, за да ви дадем някои съвети в следващите редове, за да прогнозирате по-добре изхода от предстоящите мачовете.

Коефициенти за краен победител в Шампионска Лига

Букмейкър/Победител bet365logo winbet betano betway
Начален бонус спорт: до 100 лева до 200 лева до 300 лева до 200 лева
Ливърпул 1.50 1.50 1.62 1.45
Реал Мадрид 2.62 2.55 2.32 2.70

*Всички коефициенти са актуализирани на 05.05.2022 година.

В Шампионска лига всеки мач е от значение. Букмейкърите предлагат коефициенти за редица опции. Както може сами да забележите, коефициентите за краен победител се различават при различните букмейкъри. Още преди началото на сезона има спекулации кой може да е фаворит за победа. Ако решите да залагате в този момент, и успеете с предвидите победителя, можете да спечелите доста добри суми, поради високите коефициенти.

Макар Челси да е миналогодишният шампион, клубове като Ман Сити, Ливърпул и Байерн Мюнхен се нареждат над тях в букмейкърските класации. Ето това е красотата на Шампионска Лига. Никога не знаеш кога и какво може да стане.

Известно е, че Байерн винаги са сред фаворитите. Въпреки че съставът им не се промени много през последните години, те са предимно в самия край на състезанието. Това, което със сигурност е в тяхна полза, е, че нямат значим съперник във вътрешното първенство, така че имат възможност да отпочинат за Шампионска лига.

Подобно на миналата година, Манчестър Сити отново е поставен като главен фаворит за спечелване на първенството. Както сигурно знаете, тимът падна от Челси, така че отново не можем да сме сигурно как ще се развие тазгодишният шампионат.

ПСЖ също бе спряган за фаворт, защото има страхотни играчи в състава си. Неймар, Мбапе и наскоро Меси водят този клуб все по-нагоре. Ето защо беше много възможно точно те да стигнат до финала на Шампионската лига. Тези планове обаче бяха осуетени от Реал Мадрид, които отнеха надеждите им, нокаутирайки ги на осминафиналите.

Засега не е лесно да се открои само един конкретен фаворит, както показват коефициентите на най-известните букмейкъри. Коефициентите за победител в Шампионската лига през сезон 2021/2022 са почти равни.

Коефициенти за победител ШЛ в българските букмейкъри

Анализирахме и ситуацията с родните букмейкъри, така че ако това е нещо, което ви интересува, продължете да четете. Нека вземем за пример Bet365, който предлага опцията за залагане на Краен Победител в Шампионска лига.

Първият отбор в списъка с най-ниски коефициенти е Манчестър Сити. Следват го Ливърпул, Байерн, Челси и Реал Мадрид. Тези пет клуба са групирани на върха, следвани от Манчестър Юнайтед, но с много по-високи коефициенти. В дъното на таблицата са Динамо Киев и Шахтьор, като и двата отбора имат присъдени невероятно висок коефициент – 2500.

Ситуация с другите български букмейкъри е същата. Единствено Betano поставят Байерн Мюнхен като фаворит пред Ман Сити.

Кой отбор e печелил най-много пъти Шампионска лига?

От 1955 г. само най-добрите европейски клубове се борят за спечелването на най-престижния Евро трофей. Някои клубове така и не успяха да го сторят, някои успяха да запишат победа в кариерата си, а други се затвърдиха като шампиони. Реал Мадрид се оказва най-успешният от всички отбори досега. Той има в архива си цели 13 титли! Той побеждава още в първия сезон на шампионата.  Реал успяха да спечелят трофея и три поредни пъти през сезони 2015/16, 2016/17 и 2017/18. За последно печели Шампионска лига през сезон 2017/18, но не се съмняваме, че в бъдеще ще има още титли за клуба. Този сезон 2021/2022 той е петият фаворит за победа със сегашни коефициенти за него от 15.00.

Реал Мадрид вдига трофея на Шампионска лига

Related Posts